A 149 négyzetméteres budai otthona nem fele-, hanem teljes részben az övé. Januári vagyonnyilatkozatában nem a valós adatokat tüntette fel budai ingatlanáról képviselői vagyonnyilatkozatában Rogán Antal. A fideszes politikus a január 31-i nyilatkozatában azt írta, hogy a 149 négyzetméteres lakás, ami 2009 decemberében vett, felerészben az övé. Valójában viszont a földhivatali nyilvántartás szerint ő az ingatlan egyedüli tulajdonosa.

Forrás: index.hu
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ezt Rogán ellenfelei is kiszúrták, írja a 444.hu, amely értesülései szerint március 21-én került nyomdába az baloldali szórólap, amin leleplezték a hibát. Rogán pedig történetesen épp aznap módosította a vagyonnyilatkozatát a helyes adatra. A nyilatkozathoz kézírásos magyarázatot is fűzött, miszerint „az ingatlant házastársi közös vagyonnak tekintem, így valójában 50%-a a feleségem tulajdona. Az ingatlannyilvántartásban azonban 100%-ban sajátként szerepel”.
joopapa
@nyanya001: És ha elválnának az asszonynak adná a felét? Ez az arogáns tonyo egy grál lovag, igaz a gusztustalan fajtából!
JAJMÁR
Nem ua. , de hát mégis nekem erről az jutott eszembe, hogy a Simon meg nem tekintette sajátjának a 240 millát :XD
Nil
És mi mindene lehet még a gyerekek és egyéb rokonok nevén vagy itt-ott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.