Vona Gábor szerint beérték a baloldalt, és "még van tíz napjuk" arra, hogy beérjék a Fideszt is. A Jobbik elnöke egy érdi fórumon csütörtökön azt mondta: a kampány hajrájában egyre több a párt szimpatizánsa, és a korcsoportoknál illetve a nemeknél is egyre inkább kiegyenlítődik a támogatottságuk.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

spu00
Beérték, de csak a hozzá nem értésen alapuló ígérgetések szintjén.Az ígéretek mögött egy nagyon komoly háttér tanulmánynak kellene lenni, melynek megvalósításához a megteremtendő lehetőségeket is fel kellene sorolni, amihez még gondolatban sincs meg az anyag. Szóban nagyon sok kormányváltó van. Jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok . Ismerik ezt a mondást? s milyen igaz. A jelenlegi szavazóik nagy része a hozzá nem értő radikalizmusban látják a jövőt.De ebbe már bele bukott Hitler, Lenin és a többiek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.