Sokak örömére, és sokak bánatára mégsem hagyja el az országot Dopeman. Mint arról korábban beszámoltunk, Magyarország "alternatív köztársasági elnöke" búcsúvideót tett közzé a Facebookon – most kiderült, csak így akart hírverést szerezni új klipjének.

"Sajnos eljött az a pillanat, amikor szomorúan azt kell mondjuk, hogy el kell gondolkodjunk azon, hogy elhagyjuk az országot. Valószínűleg a választásokat sem tudjuk itt megvárni. Sajnos az utóbbi időben kialakult politikai, gazdasági helyzet arra kényszerített minket, hogy megpályázunk egy munkát egy hajón, ahová felvettek minket" – mondta akkor Dopeman.

Most kiderült, az búcsúzkodós nagyjelenet csupán az Anyám, szavazz helyettem! című videóklip egy részlete volt, és nem hagyja el az országot a rapper.

"Drága testvéreim, most komolyan elhittétek, hogy elhagyom a hazámat, és félbemarad az, amit elkezdtünk? Az a szép az egészben, hogy ugyanúgy vezettünk meg titeket, mint ahogyan ő teszi ezt nap mint nap" – mutatott rá a klip végén Orbán Viktor plakátjára Dopeman.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
igy szopnak meg az emberek mindent amit bárki a tv-s vagy netes médiában állít és mond vagy tényként közöl . most tisztán láthattuk hogy van ez amit a felcsúti pásztor állít az nagy többségében köszönő viszonyban sincs a valósággal ,úgyhogy ez elég nagy tanúlság volt mindenkinek :-(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Akarmilyen elgondolasbol jopofizott, a muvesz nem nezheti a kozonseget sem kiserleti nyulnak, sem idiotanak.
Dopeman ezt megtette, azert a lelke rajta, ha most mar a sajatjai is elkezdik utalni... Mit mondjak,: tett erte..:-((
keresztapa
A művész csak saját magát üdvözíti, a közönség csak azért van , hogy őt éltethesse, tapsával mert ő az előadó művész a közönsége meg bunkó, csicska mert ő írányitja!
varirmag
@karma1: Egy művész nem is ! De itt nem egy művészről van szó !
Ez csak a mocskosszájú Dopeman!
karma1
@keresztapa: Az IGAZI muvesz alazattal dolgozik, mert csak ugy alkothat maradandot,... Szerinted Kathrine Hepburn meg Spencer Tracy szorakoztak a kozonseggel? Vagy akar a Beatles lenezte a kozonseget? Ugy van, ahogy @varirmag mondja: ez a pali csak egy feltunesi viszketegsegben szenvedo rapper, nem muvesz es nem zenesz...:-((
tavaszi
...most vettem észre ,hogy még mindég téma a propelleren ez a tahó súrbunkó buzeráns???---olyan mindegy ...itthon vagy kint van...ő már egy nem létező szerencsétlen kirekesztett fasz...
keresztapa
@karma1: Igazad van, a művész alázattal van a közönség felé!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.