Az állami média hírszerkesztőivel nem tudtak interjúzni, érdemi információkat alig kapnak. Összességében nagyon csalódottak az EBESZ-megfigyelők azzal kapcsolatban, amit a magyar választási kampány szereplőivel beszélgetve tapasztaltak - értesült az atv.hu. A Külügyminisztérium meghívása nyomán az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) úgynevezett korlátozott választási megfigyelő missziót küldött Magyarországra március 5-én. A megfigyelők politikusokkal, választási szakemberekkel és szerkesztőkkel beszélgetve igyekeznek tájékozódni a magyar választás körülményeiről. Információink szerint, eddigi tapasztalataik alapján az EBESZ munkatársai meglehetősen csalódottak. Olyat például még a híresen gyenge demokráciákban sem láttak, hogy az állami médiumok hírszerkesztőivel külön-külön nem készíthetnek interjúkat, erre csak vezérigazgatói szinten van lehetőség. A kormánypárti kereskedelmi médiumoknál pedig az a tapasztalatuk, hogy fogadják őket az illetékesek, de...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Csökkent a BUX
Itthon - 2024. February 27., 18:08
Csökkent a BUX

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Mit ne mondjak ez mar elore vetiti a valasztas tisztasagat.
A fidesz csal csalasok es trukkok hosszu soraval tudja a hatalmat megtartani, ami a teljes osszeomlasba taszitja az orszagot.
A legjobb pedig amit a jobbikosokrol ir az EBESZ, ezt kulon kiemelnem:

"A megfigyelők többek között a Jobbik politikusaival is találkoztak, ami kapcsán az fogalmazódott meg bennük, hogy egyes szélsőjobboldali országgyűlési képviselők intellektuális színvonala rendkívül gyenge, szerintük Nyugat-Európában elképzelhetetlen, hogy ilyen gyenge képességű politikusok bejussanak a parlamentbe."

Hat itt tart ma Magyarorszag: egy gyorsnaszad sebessegevel hasitunk lefele a szakadekba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.