Hivatalosan már senki nem akarja, de a baloldalon még mindig vannak, akik eljátszanak a gondolattal: jobb lenne el sem indulni a választásokon, mert úgysem lehet nyerni. A bojkottról fantáziálók csak azt felejtik el, hogy szinte semmi esély a sikerre, mert a Fidesz nem hátrál meg, a Nyugat nem segít, és nem fogják széles tömegek az utcán követelni az új választást. Ráadásul még politikailag és anyagilag is kinyírnák magukat a bojkottban résztvevő pártok.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@nemjoezigy: 14:03 Lehet, hogy igazad van, én is sokáig így gondoltam. Most meg azt gondolom, hogy ha még egy csalás kiderül, vagy ha nem lesznek a következő 4 év programjáról viták, bojkottot kell hirdetni.
Akkor ugyanis nem kapták meg a szükséges információkat az emberek, és ha a választás tisztasága kétségbe vonható -amely egyébként a kormány felelőssége - nem lehet legitim az eredmény, bármilyen is az.
Az ilyen módon felálló kormány nem lehet legitim.
szöszmösz
Ez egy újabb provokáció. Azt akarják elérni, hogy ne menjenek el szavazni az ellenzéki pártok szavazói. Így aztán még a 2/3 is meg lenne! !! Ne tegyétek. menjetek szavazni.!
kiskutyauto
Nem lesz elég nagy utcai tömeg? Azt majd meglátjuk... de ha lesz, akármekkora lesz, az tömeg nem új választást fog követelni, hanem lámpavasakra fog lógatni... én nem terveznék a kommunáci orbánmaffia hazaárulói helyében túl hosszú távra...
JAJMÁR
@Horizont: 19:01 Persze, el kell menni szavazni, most már mindegy.
Az villant az eszembe, hogy ezt a választást a baloldalnak most semmiképpen nem lehet megnyerni, -miközben szeretném- de:
- tegyük fel, hogy a Fidesz nyer, az eredmény tetszik nekik. Akkor persze minden rendben lesz.
- Feltevés, de mi van, ha a kormányváltók megnyerik a választást?
Az a Fidesz, amelyik nemtudomhányszor számoltatta újra 2004-ben a szavazatokat, nem fogja azt mondani, hogy de hiszen választási csalás történt, és az eredmény nem érvényes? Igazuk is lenne. Gyenge ellenérv , hogy hiszen ők voltak a választás tisztaságáért a felelősek, mert az ügyészség kb. pont akkorra megállapítja a 10 párt csalását. Nem az övékét, dehogy, ők nem lesznek hibásak, hanem az a 10 párt "elviszi" a balhét.
Ki van ez találva!
Meggondolandó lenne a baloldali összefogás részéről a bojkott.
Tartsa meg a választást a Fidesz, és nyerje meg a baloldal nélkül. Nem lenne az új kormány legitim, és azért ez a világban vállalhatatlan. Most így látom.
JAJMÁR
@Horizont: 05:49 Egyszer már bespájzoltam, (gazdasági világválság) de igazad van. Fel kell tölteni az éléskamránkat. :(
JAJMÁR
Most nézem az atv-t, és a Kálmán Olga éppen azt a verziót vázolta fel, ill. kérdezett rá a Fodor Gábortól, amelyiket tegnap 20:29-kor leírtam. Ez a lehetőség ennyire benne van a "pakliban". Fodor szerint ezért kellene a bíróságoknak gyorsan dönteni a 10 párt ügyében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.