A számlák körüli botrány felkeltette a Magyar Nemzeti Bank figyelmét is. Óránként változtatta meg vallomását a Simon-ügy ügyészségi koronatanúja - értesült lapunk. A Magnet Bank alkalmazottjaként dolgozó férfi első vallomása szerint Welsz Tamás "bemondásra", útlevél bemutatása nélkül nyitott náluk számlát Gabriel Derdak néven, és a pénzt is ő fizette be rá. Egy órával későbbi vallomásában már úgy emlékezett, a vállalkozó be is mutatta az útlevelet. Welsz viszont azt vallotta, hogy Simon nyitotta a bankban a számlát. Értesüléseink szerint a biztonsági kamerák felvételein azonban Welsz-szel elletétben nyoma sem volt Simonnak. A jegybank "célvizsgálatot" indított a Magnet Banknál.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
@JAJMÁR: Javítok: ez az ügy IS egy nagy hazugsághalmaz. Innen nézve nosztalgiát érzek az őszödi beszéd iránt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Pisti271: Azt azért a hozzátartozók döntik el, ha van. Persze bármi bizonyíték lenne az idegenkezűségre, akkor tényleg megsemmisülne.
F_Viktor
Majd a Jegybankosoknak álcázott ügynökök elhelyezik a hiányzó 5+1 balos bankszámláit a Magnet Banknál.
Akik bankszámlájukat természetesen otthonukban nyitották, mert megdönthetetlen biztonsági kamerafelvételt nem könnyű hamisítani.
Már csak egy talpraesett, hazudni biztosan tudó ügynököt kell álcázni banki üzletkötőnek, hogy ne keveredjen bele meséjébe.
Sima ügy ez...
lajospapa
Mintha A tanú című filmet játszanák újra.
hetöndöe
Mint minden fitymaszos rágalom ez is ezer sebből vérzik,csupán az agytalanított birkák részére koholt vádak,hogy legyen min nyámmogni így a választások előtt.
A narancsos maffiának semmi sem drága a hatalomért cserébe,bármire képesek,hogy megnyerjék a választásokat.
Undormány,velejéig romlott patkányok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.