Kiss Pétertől Molnár Csabán át Ficsor Ádámig, Laborc Sándortól Szilvásy Györgyön át Gyurcsány Ferencig számos politikai kinevezett érintett lehet abban, hogy Simon Gábor 2008-as, majd 2009-es C tpíusú átvilágítása is csont nélkül átment. Németh Szilárddal, a parlament nemzetbiztonsági bizottságának fideszes alelnökével próbáltuk kibogozni a szálakat, aki nem tartja elképzelhetetlennek, hogy egy árnyék-titkosszolgálat működött a Gyurcsány–Szilvásy duó oltalma alatt. Az sem kizárható, hogy más ügyekben is fény derül a ma már egyre inkább körülhatárolható csoport tevékenységére.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nehogymá
elolvastam. nem fordul elő többet,hogy a mno ra fanyalodjak. kitalál valami szart ,amivel eljátszogat. annyi ha van benne,hogy az már hahahaha.
F_Viktor
Gyurcsánynak a választások után javaslom a mno kényszer-államosítását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.