A korábban zárkózottan élő Simon Gáborról és feleségéről úgy tudják, hogy meg akarnak válni ingatlanjuktól – írja a Bors.

Az MSZP volt elnökhelyettese jelenleg harmincnapos előzetesét tölti a budapesti, Venyige utcai börtönben. Simon több ingatlannal rendelkezik, ezek közül letartóztatása előtt a szocialista pártnál értesítési címként megadott, minden nagyzolástól mentes pestlőrinci, sorházi lakását használta.

Interneten árulják Simon Gábor házát

"Amióta a férjét elvitték, nem járt itt. Amíg Simon itthon volt, reggel fél nyolckor álltak ki a kocsival és délután fél öt-öt óra között tértek haza. De március 10. óta az asszonyt nem láttam." – mondta a Borsnak egy szomszéd.

Több ingatlanos portál árul a környéken, sőt négy az utcában is sorházi ingatlant, a házszám megnevezése nélkül, kizárólag az épület belső fotóit közölve. Hogy Simonéké köztük van-e, kétséget kizáróan nem lehet megállapítani. A környék ingatlanjainak ára 21-26 millió forint között mozog. Simonéké az utcabeliek szerint cirka 25 milliót érhet.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

evacica
@Csizmás Kond: Csak az a baj, hogy ettől gyomorrontást kap az ember és hánynia kell!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
Mivel sorra dőlnek meg a koncepciós perek (Fapál Laci, Hunvald, Szilvásy) nem lennék meglepve, ha Simon ügye is semmis lenne.
bence
@Proli: !Ha Téged elölről,hátulról.oldalról macerálnak és a sok hülye körülötted csak nézi,akkor mit tudsz csinálni ? Láthatod !,hogy ez egy hazug rabló banda ,akiknek már rég börtönben vagy bitófán lenne a helye !
kiskutyauto
Kell a pénz cigire és csokira bent. 10 év alatt sok elmegy rá ám...
Proli
@bence: Macerálnak?
Kinyalhatják!
Te nem tudod azt, hogy csak az ostoba ember bünteti magát azzal, hogy olyan ellen küzdjön ami ellen nem érdemes?
Nekem is van pár "jóakaróm" de a biblia jó segédlet volt, mert szeretettel beszélek velük, ahogy a sárga házban az ápoltakkal szokás és ebbe nem lehet belekötni :)
Engem nem kimondottan izgat a politika, mert az én koromat nem sokan érik meg közűlük, mert a méreg, a gonoszság előbb utóbb a sírba viszi őket.
Nem fogom őket siratni :)
Proli
Amúgy az idézett cikket olvasva mintha azokra ismernék, akiket a tévében látok a híradóban.
faszkivan.blog.hu/2011/11/10/eletero_3

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.