Várhatóan sok lesz az érvénytelen levélszavazat - mondta a Nemzeti Választási Iroda (NVI) elnöke hétfőn, budapesti sajtótájékoztatóján.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Bocsika, meg nem uralkodott el rajtam teljesen az Alzheimer, ezert halkan megkerdezem azoktol a kedves blogtarsaimtol, akikkel ugy altalaban egy oldalon allunk, MI A BANATOS GYASZ TORTENIK? Ma meg csak hetfo reggel van, marcius 31-e, ES MAR SZAMOLJAK A BEERKEZETT SZAVAZATOKAT? Az igazi magyaroknak meg hatodikan kell elutazniuk kulfoldon a fovarosba, ahol a magyar nagykovetseg van, es toluk nem fogadjak el sem elore, sem utolag a szavazatokat?

Hat hol a francban elunk? Es mi az, hogy "a nevtelen, nem azonosithato szavazatokat felreteszik, es majd 6-an este 7-kor felnyitjak?" MINEK, ha egyszer nem torvenyesen lett elkuldve?

Ez egy remalom, csak aztan nehogy fajdalmas legyen a felebredes,...:-((
Nil
Sosem szokott sok érvénytelen szavazat lenni
Most miért gondolják hogy több lesz?
Ennyi hülyüt a magyar a négy év alatt?
VAgy csak azok lesznek érvénytelenek ahol nem a fidesz neve mellett van az x remélve hogy végül nekik marad több szavazat?
Egy rontott szavazat azt jelenti, hogy minden induló párttól, jelölttől elvesznek egy szavazatot - sok rontott- sok levonás - így sok listás helyet meg lehet szerezni ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.