A Lehet Más a Politika Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester cégének, a Mészáros és Mészáros Kft.-nek ítélte idén az Aranytalicska-díjat, amellyel „a ciklus legkiemelkedőbb korrupciós ügyeire” hívják fel a figyelmet. A díjat szimbolizáló, aranyra festett talicskát az LMP kedden Felcsúton akarta átadni, de a cég képviselői nem vették át.

A vállalkozás székhelye előtt tartott sajtótájékoztatón Sallai Róbert Benedek, a párt vidékfejlesztési szakszóvivője és Szatmári Ildikó sárbogárdi képviselőjelölt, illetve a cég képviselői voltak jelen.

„Mészáros Lőrinc vállalkozása jó példa arra, hogyan lehet közforrásból eredményesen felemelni egy kis- és középvállalkozást” – mondta Sallai Róbert Benedek. Hozzátette: a felcsúti polgármester „a Fidesz Simon Gábora, tehát nem véletlen, hogy a hivatalban dugdossák vagyonnyilatkozatát”.

Szatmári Ildikó közölte: a Mészáros és Mészáros Kft. 2010 óta minden évben megduplázta bevételét, de a cégtulajdonos „otthon van a dohányiparban, az állami földek kisajátításában, sőt az Erzsébet-program keretében immár gyermektáborok felújításában is”.

Petrin László, a cég jogi igazgatója a két politikusnak jelezte: „a Mészáros és Mészáros Kft. és Mészáros Lőrinc nem kíván részt venni a lejárató kampányban és nincs szüksége a talicskára”.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tényfeltáró
A földkerekség legsikeresebb vízvezeték és gázszerelője a nyakba akasztható arany csőkulcs díjra is hajt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Meine Ehre heisst Treue
Bár, ha jól meggondolom, lehetne a drágámnak adni aranytalicsakát: eredeti méretű talicskát, aranyból, oszt jól megtömni 200 ft-os érmékkel, aztán tolja a b@zi! Persze hátulról motiválni korbáccsal...
A Tündik bündije
A vasvilla meg a szalonnázó bicska jobban illik hozzá.
Desischado
De ha valódi aranyból lett volna, rohant volna átvenni!
Meine Ehre heisst Treue
@Desischado: Ezért kellett volna az én okosságom: az aranynak baromi nagy a fajsúlya + megrakva érmékkel, úgy már k@rva nehéz. Azt megnéztem volna, ahogy tolja hazafelé...
Desischado
@Meine Ehre heisst Treue: Azt én is megnézném!
kkalman
@Meine Ehre heisst Treue: @Desischado: Valahogy csak megküzdene vele. A pénzért mindent!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.