Életveszélybe is kerülhet az a férfi, aki - a Magyar Nemzet szerint - úgynevezett cellaügynökként próbált meg információkat kiszedni Simon Gáborból a börtönben. Az ügyészség cáfol, szerintük az elmúlt hetekben megjelent információk nem tőlük származnak. Részletek a videóban!

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
cellaügynök ? ki az ? honnan szalajtották ? és ha senki nem tudja ki az csak aki bekűtte akkor hogyan lehet életveszélyben ? kérdezem én a rövid agyamma
bögöly
Ekkora marhaságot?!
Simon,hallgat mint a csuka hetek óta,majd pont egy "cellatársnak" ríja el bánatát!
Ez már megest egy szánalmasra sikerült kacsa..
Senara
Annyira unalmas , nem tudni mit csinált Simon , de naponta bemártani a szocikat sittes aduval szánalmas . Viszont a bűntárs csaj milyen csendbe van ! Tőle elfogadnám az információkat , csak ne azzal kezdje ,talán , úgy tudom , lehet , hallottam róla . Mert ne mondja nekem senki , hogy ő nem tudott a hamisításokról útlevelekről pincényi iratról .
coyote3
Eszembe jutnak a zsírdisznó baján elhangzott szavai. "A baloldal mocskolódó kampánya..."
Don Quijote
@Senara: @bögöly: és mindez az MNO-tól, röhejes:DD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.