Az Auchan Magyarország Kft. szerint a Magyar Nemzet szerdai, Simon-üggyel kapcsolatos cikkében vállalatuk hírnevét "súlyosan sértő, hamis állításokat" fogalmaztak meg. Az Auchan szerda délután az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: megfontolja, hogy jogi lépéseket tegyen "mindazon médiumokkal szemben, akik tényként publikálják a hamis állításokat".

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ideje lenne ezt a bulvársajtónak sem nevezhető
szennylapot alaposan megbüntetni !
nehogymá
@nyanya001: az mindenképpen furcsa lenne,ha egy multi kéne ahhoz,hogy megidomárja azujságot. elkéne venni tőlük a "m" betüt.
nyanya001
@nehogymá: Nem csak az Auchan pereli be őket, hanem többen
mert rengeteg valótlanságot, mocskolódást ír, nem győzi helyreigazítani saját magát !
coyote3
Ez a MN nevű firkálmány már egy vagyont kifizetett kártérítésre. Nincs ott egy értelmes ember, aki megálljt parancsolna a hülyeségnek???
F_Viktor
@coyote3: Az adófizetők pénze bánja a büntetés, sok értelme nincs:

"Az alapvetően négy magánszemélyhez – Fonyó Károlyhoz, Liszkay Gáborhoz, Nyerges Zsolthoz és Simicska Lajoshoz – köthető, tizenöt egymással több szálon is kapcsolódó médiavállalkozásból álló céghalmaz összesen 25,7 milliárdos forgalom mellett 3,75 milliárd forint nyereséget termeltek tulajdonosaiknak 2011-ben – írja a Kreatív Online.

A lap gyűjtése szerint ez árbevételben 21 százalékos, míg nyereségben 108 százalékos növekedés 2010-hez képest, míg 2009-cel összevetve az árbevétele a médiabirodalomnak 64 százalékkal, míg a nyeresége majdnem a hétszeresére nőtt."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.