Mesterházy Attilával az Origo készített interjút, amiben a Kormányváltás miniszterelnök-jelöltje elmondta, hogy a Simon Gábor-ügyről az MSZP nem tehet, először azt hitte az egészről, hogy hírlapi kacsa, és ő is azt szeretné, ha gyorsan kiderülne, honnan van Simon Gábor 240 milliója.

"Az Egyesült Államokban voltam, amikor megjelent a történet. Nagyon meglepődtem. Bevallom, először azt hittem, hogy ez egy kacsa. Nem gondoltam, hogy ilyen szituáció előállhat." – mondta a lapnak Mesterházy Attila, aki felháborodott és megdöbbent.

Hozzátette, hogy az ő céljuk az, hogy minél gyorsabban kiderüljön az igazság, és minél gyorsabban le lehessen zárni az ügyet. "A Fidesz erre építette a teljes negatív kampányát velünk szemben. Nincs olyan pillanat, amikor a köztévé vagy a Hír Tv ne ezzel keresne meg, hogy ezzel tudatosan kiszolgálják a Fidesz érdekeit. Tehát az érdekünk, hogy gyorsan kiderüljön az igazság, bár ahogy elnézem, az ügy kezd egy kémregénnyé válni." – mondta Mesterházy Attila.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

prielle
@dömdödöm: Ezen gondolkodom én is! Meg azon is, hogy sok közismert embernek lehet még ennél is több pénze, azokról miért nem harsog a kormány illetékesei, a sajtó?
A "köz" tv-től meg egyenesen hányingerem van! Magyarország lakosainak az adójából létezik, működik és csak az egyik feléhez szól!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
@human: Jogos. Az előbbiben le is írtam. De Simon a helyettese volt. Ez bizalmi állás..
Elképzelhetőnek tartom, hogy Simon nem állt oda Mesterházy elé, hogy "haver én elsíboltam pár száz milliót", és a főnöke megtapsolta. Valószínűleg stikában csinálta.
Az is lehet, hogy nem számolt be a vásárolt ingatlanokról.
Viszont akkor ügyesen megvezette a főnökeit éveken keresztül.
soljanka
@soljanka:" Ettől még tehet róla" helyett ettől még NEM tehet róla. bocs
világlátó
A kampány után már nem lesz fontos mindaz, amit ma még annak tartunk.Simonról is kiderül, nincs is számlája, vagy ha van is, azon nem annyi, hanem... Mint az előző választások előtt, Molnár Gyulával, most Simonnal szórakoztatják a közvéleményt. Mindkét oldalon volta, vannak és lesznek gyenge jellemü emberek, akik kapzsiságból, az önkontroll hibájából adódóan megtévednek. A kisértés ezek szerint nagy. A korrupció egyeseknek bejön, mások már a gondolatnál lebuknak. Egyik oldal sem mentes ettől, kár ennyire felverni a port. Az elmúlt 4 év pénzügyi helyzete számtalan olyan epizóddal gazdagította az Orbán kormány regnálását, ami felettébb érdekes. Gondoljunk csak az önkormányzatok adósságainak átvállalására, a gáztározók megvásárlására, a mol részvények megvásárlására, a magánnyugdíjpénztári megtakarítások eltüntetésére, a sok tucat ide 5 , oda 10 milliárdokra. Az IMF hitel kiváltására a sokkal nagyobb kamatteherrel járó állampapír értékesítéssel és amit még nem tudunk.
Ócsa és Seuzó kincsek, de sok egyéb.Mindezt mikor és hogyan termeli ki a hazai gazdaság? Vissza Simonra. Amilyen módon megszabadúltak tőle, az is sok mindent elárul. Ráadásul még elégedettek is voltak magukkal. Elnök helyettesként dolgozott sok éven át. Milyenek lehettek és lehetnek ma is a belső emberi kapcsolatok? Semmin nem csodálkozom már.Az utóbbi években / már 24 éve /a politikusok nagy része már mindent eljátszott, amit a választópolgárok úgy díjaztak, mintha nem az ő /a mi / bőrünkre folyt volna az előadás. Ráadásul még békmenetelünk is, tömeggyűlünk is mellettük . Minta mi lennénk őértük és nem fordítva. A rezsicsökkentés az igazi próbája lett az Orbán kormány újabb négy éves uralkodásáért folyó versengésnek. Bejön? Valószínüleg igen. " A butaság a legfenyegetőbb veszély és ezt sajnos mesterséges eszközökkel táplálni is lehet " mondta Kosáry Domonkos
JAJMÁR
@soljanka: 13:13 Ha minden vezető vállalná a felelősséget, akinek a munkatársáról kiderül, hogy nem tisztességes (lopott, csalt, nőt vert) nem itt tartana az ország, de már az is elég lenne, ha ezektől azonnal megválna, ahogy az MSZP tette.
soljanka
@JAJMÁR: Na perzse, de mint tudjuk a Mutyisz másképp van összerakva. Ott a nem tiszta múlt a belépő. A főnök felelőssége pedig, hogy csak megvesztegethető alakok legyenek a beosztottak, mert mire menne egy becsületes, őszinte emberrel
Desischado
Söpörjön a fidesz a saját háza táján, van mit! Mesterházy Attila megtette mit kellett, és én is azt mondom, várjuk már ki a végét! Amíg ki nem mondják Simon bűnösségét, ami nekem amúgy is nagyon gyanús, mert a fidesz nagyon bábáskodik az ügyben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.