A Hallgatói Hálózat egyik aktivistája, Turai Eszter amellett érvel, hogy „ér otthon maradni április 6-án”. Azért is tartottam fontosnak, hogy válaszoljak rá, mivel állástpontját sokan osztják abban az aktivista közegben, amelybe mindketten tartozunk.* Konok Péter szenvedélyes cikkéhez hasonlóan, Eszter is defenzív pozícióból indítja az érvelését: mindketten visszautasítják, hogy a vélt morális felsőbbrendűség talajáról oktassák ki őket az állampolgári felelősségről. Ez érthető, a stiláris kérdésektől eltekintve azonban mégiscsak egy politikai – vagyis morális – problémáról van szó: arról, hogy helyes-e részt venni a választásokon, vagy sem. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Túl nagy a tét- túl nagy luxus nem elmenni szavazni. Szavazzon függetlenre. Szavazzon bárkire aki neki szimpatikus és ha lehet nem diktátor - kérem én.
Mert lehet tagadni de sajnos igaz- aki nem szavaz valójában a fideszt erősíti.
Mindenki politizál. AZ is aki azt mondja hogy nem. Neki az a politikája hogy nem politizál. Látszólag. Mert véleménye az van, gondolatai, érzései vannak. És a pillangó effektus működik ha tetszik ha nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.