Az ország túlnyomó többsége elkeserítő körülmények között él. Burzsoának érezheti magát, akinek mosogatógépe és céges okostelefonja van. Sok ember él az országban, akiknél realitás, hogy havi 30-35 ezer forintból kell megélniük.

Forrás: pestiriport.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sede
méghogy a politikusok teljesítménye - pontosabban teljesítmény nélkülisége - nem mérhető?
dehogynem. Íme!
vidi500
A cikk utolsó mondata: "Itt tart Magyarország 24 évvel az úgynevezett „rendszerváltás” után. Ezt hozta nekünk a kapitalizmus, amire annyira vágytunk negyedszázada."
Igen, a magyar nép alaposan át lett verve az utóbbi 25 évben.
Meine Ehre heisst Treue
Nem baj, az a fontos, hogy a mocskos politikusaink és hasonszőrű állami vállaltok vezetői fényes jólétben éljenek! De vajon meddig tart még ez a helyzet?
pityuka
Ugyanakkor a közvéleménykutatások (?) toronymagas fidesz győzelmet prognosztizál? Itt valakik hazudnak. Nem kicsit, nagyot.
vidi500
@Meine Ehre heisst Treue: Meddig tart még ez a helyzet? Akik döntési helyzetben vannak, igyekeznek kitolni a végtelenségig. Nem hordom egyik pártnak sem a címkéjét, mert engem az ország, a nemzet sorsa érdekel. Tegnap belebotlottam véletlenül Thürmer Gyulába :-). Találtam jó néhány csatlakozási pontot a két párt, a Jobbik és a Munkáspárt között. :DDD
Láttam néhány országgyűlési képviselő jelöltjét a Munkáspártnak. Nem mindegyik látszott kiművelt fejnek, és itt felmerül a kérdés. Vajon van jelentősége ennek? NINCS!!!
Legalábbis az elmúlt 25 év tükrében semmi jelentősége nincs kik ülnek képviselőként a parlamentben, ezt az ország jelenlegi helyzete bizonyítja, és elmúlt 24 éve bizonyítja. Itt ugrik be egy Hofi Géza kabaré, amikor is a Horthy újra temetését járta körbe, és bedobott egy felháborító poént, miszerint ha a fehér ló menne be a parlamentbe, nem így élnénk, hanem sokkal jobban. Most látszik csak több mint 20 évvel távlatából, mennyire igaza volt. :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.