Olyan demokratikus választási rendszert nem találtak még fel, amelyben a magát demokratikus ellenzéknek nevező baloldal a tegnapi teljesítményével kormányváltó erő lehetett volna - ez Török Gábor politológus véleménye a vasárnapi választásokról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Mert úgy alakították át a választási törvényt , olyan szavazókat hoztak az országba , hogy nekik jó legyen. Ugyanakkor a külföldön dolgozó magyarok voksolását igyekezte megnehezíteni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
@csip-csop: tudnak mindent , az USA Magyar nagykövete napi szinten tájékoztatja őket mindenről . Ők is úgy beszélnek ahogy kell .és mindig az beszél akinek kell ,nem véletlen hogy az obama vagy a John Kerry nem nyilatkozott .
Mérleg vagyok :-)
csip-csop
@dömdödöm: akkor ha a nagyfejesek nem nyilatkoztak, akkor nekunk nemkell komolyan venni azt a tokfejet. csodàlkozom, hogy mèrleg vagy, ahogy làtom sokmindenben egyettèrtunk, de èn àltalàban a mèrleggel nemsszoktam megèrteni magam. Van egy kolleganom az mèrleg, de ugy utàljuk egymàst, hogy arra nemlehet szavakat talàlni.
miazavalami
@akárkétharmad: Mé te hányra szavaztál???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.