Fogalmatok sincs, mi van vidéken, elképzelni nem tudjátok. Nagy tömegek dühösek, elkeseredettek és fásultak. Ezért nyert a Fidesz. Meg a Jobbik. Hódos Hajni véleménye a választási eredményekről. Amikor apám 2008 nyarán, egy kerti grillezés közben könnyed hangon elejtette azt a rövid mondatot, „én legközelebb a Jobbikra szavazok, az biztos”, akkor vihogni kezdtem, tele szájjal, fújtatva, hogy ne köpjem rá mozaik családom tagjaira a számban levő negyed disznót. Egészen addig röhögtem így, míg fuldoklás közben rátévedt a tekintetem és láttam a szemén, hogy ez nem vicc volt. 2010-ben nem mertem tőle megkérdezni, kire szavazott, mert a mi családunk nem „olyan”. Mi nem vagyunk nácik.

Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
kíváncsi leszek mit hoz a következő pár év és azt a közel 10 000 milliárdot hogy tudják megmagyarázni amit az elmúlt 4-ben tapsoltak el...
Nil
És ezért a jobbikra kell szavazni? Aki még jobban szarik a vidéki emberre? Sőt!!! NA ehhez kell tényleg nagy ész! Hova lett a józan paraszti ész a magyarokból? Marad a dögöljön meg a szomszéd tehene is? Ez az út? Ezen kell menni?
Köszönöm- de nem kérek belőle- majd ti masíroztok, tisztelegtek és népirtótok- csak lehet hogy a gyereked is beleesik a szórásba...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.