22 szavazattal vezet a Fidesz jelöltje Kucsák úr, Kunhalmi Ágnessel szemben a XVIII. kerület egyéni mandátumáért folytatott versenyben. Ha Kunhalmi fordít a maradék egy szavazókör, az átjelentkező és a körzet külhoni szavazatainak összeszámlálása alapján, akkor a Fidesz mandátumainak száma 132-re csökken és nincs meg a kétharmad. Szerintünk ez fog történni. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Kunhalmi megérdemelné a győzelmet, de a 2/3 szempontjából teljesen mindegy. Vagy a Jobbik, vagy az LMP, vagy csak közülük pár ember, bármikor meggyőzhető, és a szavazásnál a Fidesz mellé áll! Ez van!
csikknorisz
@JAJMÁR: Ugyan, szavazás sem kell, K. László házelnök úr szerint az fölösleges, fél éve beszélt erről: index.hu/belfold/2013/09/09/kover_egyfajta_rendeleti_kormanyzas_rossz_iz_nelkul/
Ez aztán a demokratikus látásmód. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.