Miután a civil közösség szerepelt az Együtt 2014 elindításában, majd vezetői részt vettek a választói szövetségből alakuló párt alapításában, már nem tudta betölteni azt a szerepet, amit korábban- írják az Egyesület honlapján.

"A Milla néven ismertté vált, bázisdemokratikus alapon szerveződő civil közösség, amely a rendszerváltás konszenzusos jogállamiságát lebontó Orbán rendszerrel szemben képes volt jeles napokon több tízezer embert mozgósítani, 2012. október 23-át követően, miután szerepet vállalt az Együtt 2014 választói szövetség elindításában, majd pedig meghatározó vezetői részt vettek a választói szövetségből alakuló párt alapításában, már nem tudta többé betölteni azt a szerepet, amelyet korábban kivívott magának"- közölte honlapján a Milla Egyesület.

"Miután a Milla mozgalmi szerepet már több mint egy éve nem játszik és a belőle kinövő egyesületben pedig már közel egy éve nem zajlik valós tevékenység, annak a látszatnak a fenntartása, hogy a Milla még létező entitás, vagy annak a hamis látszatnak a táplálása, hogy a Milla az ellenzéki összefogás CÖF-je nemcsak alaptalan, hanem méltatlan is. Ilyen körülmények között az Egyesület létezése mellett nem szólnak érvek"- "- teszik hozzá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.