Kálmán Olga Szanyi Tibor véleményét kérdezte arról, hogy hirtelen, mindenféle egyeztetés nélkül elkezdték építeni a német megszállás emlékművét a Szabadság téren.

Erre Szanyi Tibor meglehetősen kemény dolgot mondott. Azt állította, hogy az a náci sas, ami rákerül az emlékműre, maga Orbán Viktor és amit ő mond, az a nácik által használt retorikában is fellelhető volt.  Az ATV.hu videóján 13:44-től érdemes figyelni az eseményeket.

Az MSZP EP-listavezetője azt is mondta, Kálmán Olga folyamatosan éket ver az Összefogás szereplői közé.

Vágó István tegnap arról panaszkodott, hogy a "fikázóknak" köszönhető a vasárnapi baloldali választási vereség, mert nem fikázták eléggé a felcsúti stadiont.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troppauerhumer
magyarbakancs

"Az ért "..."...És van képe :"Mert tanult kolléga meg kellene tanulni fogalmazni."...atyaisten és ezek fognak újabb négy évig a nyakunkon ülni?
"“Néznek bennünket kultúrnépek. Látják képtelenségünket a haladásra, látják, hogy szamojéd erkölcsökkel terpeszkedünk, okvetetlenkedünk Európa közepén, mint egy kis itt felejtett középkor, látják, hogy üresek és könnyűk vagyunk, ha nagyot akarunk csinálni, zsidót ütünk, ha egy kicsit már józanodni kezdünk, rögtön sietünk felkortyantani bizonyos ezeréves múlt kiszínezett dicsőségének édes italából, látják, hogy semmittevők és mihasznák vagyunk, nagy népek sziklavára, a parlament nekünk csak arra jó, hogy lejárassuk. Mi lesz ennek a vége, szeretett úri véreim? Mert magam is ősmagyar volnék s nem handlézsidó, mint ahogy ti címeztek mindenkit, aki különb, mint ti. A vége az lesz, hogy úgy kitessékelnek bennünket innen, mintha itt sem lettünk volna.

Legyünk ez egyszer számítók. Kerekedjünk föl, s menjünk vissza Ázsiába. Ott nem hallunk kellemetlenül igazmondó demokratákat. Vadászunk, halászunk, verjük a csöndes hazai kártyajátékot, s elmélkedhetünk ama bizonyos szép ezredéves álomról.

Menjünk vissza, szeretett úri véreim. Megöl itt bennünket a betű, a vasút, meg ez a sok zsidó, aki folyton ösztökél, hogy menjünk előre. Fel a sallanggal, fringiával, szentelt olvasókkal, kártyákkal, kulacsokkal, agarakkal, versenylovakkal, és ősökkel! Menjünk vissza Ázsiába!…”

Ady Endre
Nagyváradi Napló – 1902. január 31.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
postamester
@tavaszi: tegnap ö1:11
De szépen kifröcsögted magad...
Vedd be a gyógyszereket,
és töröld meg a mocskos szád...
lenhardtibolya
@rugacs: Szanyi feje nem a téma szerinti esettől "robban szét" hanem a masszív piálástól. Lehet, hogy jobban kellene vigyázzon az alkohollal...Na meg a gyűlölködéssel is...
human
Szanyit soha nem bírtam, de abban igaza van, hogy Orbán pont úgy ront rá az országra, mint a szobron lévő sasa az angyalra.
keresztapa
@human: Szanyi már az arcszínével is, a vörösöket utánozza, kezéből már csak a sarló az ami hiányzik, na meg a kalapács a bal kezéből!
análisdrabális
@tavaszi: "Elképesztőn tudja kezelni Orbán a világ politikai és gazdasági összefüggéseit. "
Pontosan! Elképesztően, tehetségtelen büdös tahó módjára. Miért is van az hogy a gazdád külpolitikai súlya egyenlő a nullával?
picike
mint a tojás néha valaki olyan kivül szép fehér belül pedig szép zöld záp tojás ,tehát akinek van adatik akinek nincs azis elvétetik amije van ,mert záp a tojás ez érsd meg !!az igazi fehér nem záp gondolkodás azért nem kell törni a fejedet se

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.