A Fidesz parlamenti képviselője és polgármestere szerint liberális elhajlás elítélni a rabszolgamunkát. Most neki és pártjának lesz újabb négy éve másokon kiélni nagyszerű elképzeléseiket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Miért a közmunkaprogram nem az? JA oda mehetek szabadon ahova kirendelnek! És kapok pénzt a munkámért amiből vagy eszek, vagy a rezsit fizetem a kettő együtt nem megy.
Nil
Másképp:
A fidesz rossz gazdája a rabszolgáinak- vagy koszt vagy szállás
human
Erről beszélek már évek óta. Alacsonyan tartott bérekkel akarják kiépíteni maguknak a jobbágyrendszert. Ez nagy mértékben függővé tenné a foglalkoztatottat a foglalkoztatótól és elejét lehetne venni a szervezkedéseknek.
Hangzott már el fideszestől riportban az is, hogy a munkanélküliség jó, mert a befektetők az olcsó munkaerőt keresik. Ez a jövőképük.
Boszi27
"A Fidesz parlamenti képviselője és polgármestere szerint liberális elhajlás elítélni a rabszolgamunkát." Persze saját magát a rabszolgatartók közé képzeli eme csodás rendszerben. Úgy látszik nem évtizedeket, hanem évszázadokat szeretnének visszamenni az időben. Menjenek, de csak a Békemenet meg a CÖF kísérje el őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.