Heisler András elképzelhetőnek tartja, hogy egy "belső adminisztrációs túlkapás volt" a Szabadság téri emlékmű építésének megkezdése, ha így van, akkor szerinte le lehet állítani az építkezést.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Ugyan kiscsávó! Mióta élsz ebben az országban???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Csizmás Kond: Cicus, ne haragudj, elirtam valamit, nem akartalak maceralni, de valamivel biztos egyetertettem, amit valahol mashol irtal, az elejevel viszont nem...:-)))

Talan kiderul, hogy mi volt az, ha meg nem, akkor meg mar mindegy...:-((

Joejt... Biztos az Alzheimy kopogtat, mint a fentiekbol is lathatod...:-)))
lópicigáspár
@karma1: Vej az anyósnak:
-Anyuka! Ne beszéljen magában, mert holnap majd nem tudja, hogy honnan hallotta azt a sok marhaságot! :-)
karma1
@lópicigáspár: Ez piszok jo volt! Bar engem imad a vejem, mert eleg sokszor fizetem a soret, meg neha kerhet mas hulyesegre is egy kis zsozsot...:-))
tavaszi
...állitom,ha a jobbik nem szólalt volna meg ebben a témában...már régen állna az emlékmű. most már mindenki zsigerből elutasít. holott napnál világosabb,hogy megszálták az országot a németek...és mindenki szégyelheti magát, itt huzakodunk, egy olyan művészileg kifogástalan emlékművön...ami tényleg méltó módon lett megtervezve. és még a kórnak megfelelő technikával is.-------halott emberek vannak a háttérben...zsidók-keresztények-nemzetiségek-sima civilek------és mi élők itt tesszük az észt,hogy ki mit magyaráz bele ...és kinek miért nem jó...szégyen...!...ahelyett hogy a kordonon kivül diszörséget állna : zsidó-katolikus-református-vallásos -ateista- és őrködnének az elhunytak lelki üdvén...de nem!...bele tenni a napi politikát...ez undoritó...és hősöket gyalázó. megy a falnak fejjel mindenki..és bonja a kordont...hogy demonstrálja hogy ha orbán épitiakkor nem kell...ez nevetséges..és valahol alantas is...
lópicigáspár
@karma1: Szóval lefizeted a szeretetért!? Ajjaj, ilyet hallottam mostanában itthon is! :-D
karma1
@lópicigáspár: Oooo, fizeti a rosseb, de szegenyke nagyon ramatyul van, 3 eve eltorte a bokajat, azota 6 komoly mutete volt rajta, es meg egy mutetje hatra van, viszont a sorozobe megy, hogy neha talalkozzon a haverokkal is, egyebkent ez nem lefizetes,... A lanyom is megkapja a maga tamogatasat, vagyis "anyanazs"-t kap (tudod, ami a papatol jon, az meg az "apanazs"...:-)))) Imadom a gyerekemet, es azt az embert is feltetlenul, aki Ot szereti. Ilyen egyszeru...:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.