Kedves norvégok, adjátok csak szépen a pénzeteket a békemenetnek. Különben dühbe jövünk. Emlékeznek arra az árulkodós kis pöcsre az általánosban, akit az egész osztály utált? Na jó, ez csak egy beugratós kérdés volt. Lázár János levelet írt a norvég kormány illetékes tagjának – tudta meg az ügyészség félhivatalos közlönyeként is működő Magyar Nemzet. A levél hátterében az áll, hogy a Norvég Civil Támogatási Alap magyar civil társadalom fejlesztésére szánt pénzeit olyan szervezet osztja szét, amelyik „ezer szállal kötődik az LMP-hez”, miként azt a Heti Házmester korábban feltárta. Lázár János az ilyesmit elfogadhatatlannak tartja. Aki abban bízott, hogy az újabb győzelem után a nagyvonalúság szertelen gesztusaival lepik meg az ország nem őket támogató háromnegyedét, hamar kijózanodhatott.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
vagy a másik gyöngyszem...
mutassuk meg nekik...hogy az ország akár éhen is döglik...ha nem a fidesznek adják a támogatást...mert a fidesz az emberekért van...
www.youtube.com/watch?v=JFJXmsoIHEo
bundi
fújj unió...
de csatlakozott a magyar nemzeti front is...
kb 4,30 körül
www.youtube.com/watch?v=dIkIHnpXapk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.