Koholmánynak tartja a Civil Összefogás Fórum (CÖF) az LMP állítását, miszerint azzal gyanúsítják a szervezetet, hogy a Fidesz pénzével kampányolt.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Igazuk van a cöfögö röfögőknek, nem a fityesz pénzével kampányoltak! Sajnos a mi adónkból! Így hát a mi keményen leadózott forintjainkat költötték ezek az áll civilek kampányra!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nehogymá
@Pisti271: amikor elolvastam a norvégok pénzének leosztását bennem is fölmerült,hogy az elosztására kijelölt " független "és föleg civil szakembernek elkacskult a keze
Pisti271
@nehogymá: Szép dolog pénzosztóként feltüntetni pl Schiffer Andrást,
mindenki tudja, hogy főelempés, azt viszont már nem, hogy
mikor az elbírálás közelében volt, még nem is létezett az LMP.
coyote3
Jóatyánknak igaza van! Itt minden a mi pénzünk!
nehogymá
@Pisti271: egy kis része megy ahhoz az öko akármihez aminek rendkivül sulyos lmp s befolyása van (hah) egyébként,a kormány amikor lényegileg megszüntette a kisebb civil szervezetek támogatását kormányunk hozott egy nemzeti együttmüködési alap nevü szervezett,aminek az élén az ország söt talán a világ legcivilebb civile áll,a cöfös csizmadia.a nagy pénzeket eddig is a kormányon keresztül adták a norvégok,csak valami átszervezés miatt(kormány variált)felfüggesztették az utalást.3 év alatt valami 4o milliárdot adnak. és ,hogy mire? csupa olyara ami nem foglakoztatja annyit is ér urat. demokrácia,szegénység,nök védelme stb.
Desischado
Nem is! A mi pénzünket használták a piszkok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.