Egyértelműen ki lehet mondani, hogy a Kucsák-Kunhalmi körzet eredményétől függ, hogy lesz-e kétharmada a Fidesznek - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Gulyás Gergely. A Fidesz frakcióvezető-helyettese...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hattorihanna
@Hellcat: Nagyon meg lennék döbbenve ha nem lenne meg. :-)
tavaszi
@nemkati: ...nem kati, ezt ne terjeszd!...ezzel a saját szimpatizáns párt delegáltadat is lenézed...foggalmad sincs mennyire figyelik egymást a bizottsági tagok...ótt bontják-számolják...hidd el nincs manipuláció...kiteritve az asztalon...még a tollak sincsenek a kezed ügyében...az elnök erre nagyon figyel...és mindenki.
Desischado
Szerintem is meglesz! Elintézik ezt a "fijjuk"!
nemkati
@tavaszi: Én is szeretném ezt hinni. Sajnos a narancsos múlt ravasz csalások és cinikus magyarázatok sokaságával telt, és lám, valóban, a jogászaik mindig kimosták mindet, oszt jónapot! Így aztán nekem már nem elég, ha tavaszi garantálja.
Senara
Meglesz a királyhágón haza felé találkoztam fellobogózott társzekérrel szavazatokkal megrakodva . Biztos ami biztos , de ne úgy számoljanak mint egyesek a vagyon bevallásba mert akkor 130 % jön ki . Gondolom azt is megmagyaráznák .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.