Még azokban a választókerületekben is, ahol kicsi volt a különbség a Fidesz-KDNP és a helyben második legerősebb párt jelöltje között, a romatelepekhez tartozó szavazókörökben a kormánypárt hatalmas fölénnyel győzött. De ugyanez volt a helyzet azon a telepen, amely iskolai szegregációs peréről híresült el. A Fidesz szövetségese, a Lungo Drom helyben rendkívül eredményesen mozgósított. A Roma Sajtóközpont tíz helyszínen követte az április 6-i eseményeket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gibgab
A romák nagyon félnek a szélsőjobbtól, a fidesz erre rá is játszott. Sőt elhitette velük, hogy csak a fidesz-rezsim képes megvédeni őket. Plusz lesz közmunka és rezsicsökkentés is. Könnyű a romákat megtéveszteni és megvenni. A bajai csalásokban is vastagon benne voltak, a baloldal kampányrendezvényein csinálták a cirkuszokat. Nem maguktól!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.