Elfogadhatatlan egy rendpárti fordulat azok számára, akik az MSZP-t 1989-ben megalakították – ezt Steiner Pál leköszönő szocialista országgyűlési képviselő mondta az MSZP választmányi ülésén elhangzottakkal kapcsolatban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Az hogy valaki éhes és lop az bűn, az hogy valaki emberek életét lopja meg, teszi a más nyugdíját zsebre, hogy vállalkozásokat tesz tönkre, gyerekeket foszt meg a tudástól, rokkantakat a segítségtől - az dicséretes, Istennek tetsző cselekedet.
Kedves Mesterházy Attila-fogalma sincs arról milyen szocialistának lenni. Mondjon már le - vagy növesszen egy kis bajuszt az orra alá és akkor már tudni fogjuk milyen rendet szeretne.
Senara
Steiner szerint az egész magyar baloldalon egy nagyon komoly önvizsgálatra van szükség, ezután pedig helyre kell állítani a baloldal egységét. ...Na megint egy utólag okoskodó , egység ? Ő vele nem , na de vele sem !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.