ndulatos vita zajlott szombaton az MSZP választmányi ülésén - derül ki több beszámolóból is. Mesterházy az esemény után sajtótájékoztatót tartott. Elmondta: alapvető változásokra van szükség az MSZP-ben. Mesterházy Attila több mint húsz pontban foglalta össze a hibákat, hiányosságokat, és jelezte, legtöbbjüket saját magának is felrója.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: moiszikf
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
Mit is várhatnánk egy szélsőjobbos alfahírtől, minthogy egy gondolatot kiragadva, kifacsarva, félremagyarázza azt, amit pedig egyszerűen a szövegértési hiányosságai, az alacsony IQ szint, vagy a zsieri rosszindulat (vagy ezek mind) miatt képtelen felfogni. Azt nem sikerült meghallaniuk, hogy az MSZP választmányi ülésén erős ellenállásba ütközött mindenféle rendpártiság, mert ez elérhetetlen távol van az MSZP elveitől és értékrendjétől.

Szomorú, hogy ebben az országban milyen sikk lett hazudni, csalni, rabolni.
Nil
Az MSZP gőzerővel dolgozik azon hogy végleg elássa magát.
VAlaki nem szeretne egy valóban szocialista pártot megalakítani? Vagy már annyira lejáratódott ez a szó hogy minden ami szocialista az egyenlő a gonosszal?
keresztapa
@nemkati: A rend, a fegyelem,a szervezettség az az egyetlen amivel haladást lehet elérni! Aki ezeket nem vallja az a liberalizmus áldozatává válik, a mindent szabad elvűségével. Miért baj, megvetendő a rend akarat, a rend nélkül minden társadalom, párt, szervezet, alkotás, termelés, kereskedelem, fogyasztás stb rövid éltű, azaz életképtelen!
nemkati
@keresztapa: Mint mindenben, az igazság valahol középtájon van. Mert igaz az is, hogy rend a lelke mindennek, rend nélkül csak káosz van, az egyén szabadsága viszont elvész ha nincs más, csak a szigorú szabályok, kötöttségek. Olyan renddel, fegyelemmel, amit pl. a Jobbik szeretne elérni, az ember elvileg szabadon van, mégis ketrecbe zárva érzi magát. Én azt vallom, hogy a személyes szabadság addig terjed, amíg más létét, szabadságát nem zavarja, korlátozza. De addig igenis terjed!
jancsik68
A választáson nem a baloldal bukott meg,hanem az emberi butaság,az álszentesség győzőtt.Most még öröm mámorban usznak a csalással nyerők és az öket ünneplő idióták.De várjuk ki a végét. A legértelmesebb már elhagyta,vagy elhagyni készül ezt a hazug országot.Már érződik az orvos hiány.A korházakban embertelen körülmények uralkodnak.A rezsicsökkentésnek már érezni a negativ hatásait,mert miatta önkörmányzati cégek tömege kerül a csőd szélére,munkahelyek szünnek meg.Nől az éhező gyerekek tömege.,a lesülyedő családok száma.Nő a bűnözés.Igaz növekszik a pálinkát főzők bázisa,az alkoholizmus,a májbedetegek tömege
keresztapa
@nemkati: Úgy teljes ahogy írod, teljes az egyetértés veled

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.