Szerintük a közmunka csak kampányeszköz volt, és a pénzhiány miatt a választások miatt kevesebb embert tudnak majd alkalmazni.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Ez várható volt a kassza már eléggé üres most 4 évig megint dolgozni. A fideszesek földpályázaton nyert földjeiken meg napszámosként lehet majd dolgozni.
Cicamama55
Addig míg Orbán Viktort látják, kinek az újra választásában ezeknek a polgármestereknek is döntő szerepe volt-egy részük a parlamentben is ott ült-nem kell félni!Eddig is bíztak benne, itták szavait, tudták hogy merre tart az ország! Oldják meg! De minél előbb, mert kilátástalan következményi lehetnek! Loptak, csaltak, mindig az ellenzékre mutogattak, hát most már a saját maguk által ásott árok szélére került az ország, melybe már régen belelökdösték a nép nagy részét! Ahol a termő búzát beszántják, ott mire számíthat az ember?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.