A jogász Trócsányi Lászlót hetek óta Navracsics Tibor lehetséges utódaként emlegetik, most Martonyi János jelentette be, hogy ő vezeti majd az igazságügyi tárcát.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, ez nem semmi! Itt van egy elegge idos valaki, aki a szocializmus, sot, Kadar emloin nott fel, az osszes doktori lotusz-faktusz cimet a szoci idokben szerezte (a hozzatartozo kinevezesekkel egyutt), es ahogy a wikipedias eletutjat elnezem, a jelenlegi kormany csakis azert zarhatta a kebelere, mert megvedte az Alaptorveny 4. modositasat a sok biraloval szemben, (amivel ugye eltemettek vegleg a demokraciat Magyarorszagon), es a kulfoldrol nekunk beugato szavazokra is rabolintott, idezve, hogy mas orszagok is ugyanezt teszik. (Melyen elhallgatva persze, hogy ugyanezen orszagoknak mekkora problemajuk van azokkal a szomszedaikkal, akiktol a szavazatot megis elvarjak...Lasd baszk szeparatistak, szerbek, mint nepirtok,... Nekunk is kell az erdelyiek bologatasa, beleegyezese, de kozben fujunk a romanokra... Azert kivancsi lennek arra, hogy a roman szavazaskor hany Magyarorszagon elo roman allampolgart csalnak majd haza? Es hogy orban mennyire hagyna', hogy Ma.o.-n egy roman partaktivista jonne ide eloadast tartani a kettos allampolgarsagrol, meg a romaniai szavazasrol...Azt hiszem, paros labbal lennenek kitessekelve az orszagbol...:-((
Yoda69
Pedig navracsics is eleg jol nyalta a zsirdiszno szaros valagat, de ugy latszik van aki nala is melyebbre tud hatolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.