A jelek szerint a Fidesz választási sikere után hirtelen alacsonyabb fordulaton kezd pörögni a közmunkaprogram, több polgármester szerint a felére kell csökkenteniük a következő hónapban a programban részt vevők számát. Baranyában közel 1700 közmunkással lehet kevesebb.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Még valami-mi lesz így a munkaalapú társadalommal?
TAlán ha kevesebb teher lenne a munkabéreken több embert foglalkoztatnának.
Ha az ember egy kicsit körülnéz a környezetében rengeteg elvégzendő feladatot lát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@verőce21: ma, 00:32

A kertészeti cég tulajdonosa milyen családi kapcsolatban áll a polgármesterrel?
bencemacska
@human: Ahány közmunkást beállítottak utcaseprésre, ugyanannyival csökkent a közterület fenntartó létszáma! (Ott minimálbért kellett fizetni!!!)
Desischado
@Pisti271: Pisti, hol kell imádkozni és kihez, HOGY A PRÓFÉTA SZÓLJON BELŐLED A VÁLASZTÁSOK MEGISMÉTLÉSÉT ILLETŐEN?
Pisti271
@Desischado: Nekem eléggé összefolynak a napok,
de eléggé friss hír volt itt, hogy senki sem akarja illetékesnek
érezni magát, a hamis ajánlások kivizsgálására.
Az ügyben feljelentés pedig jóval a választás előtt született.
Márpedig ha megállapítják a csalást, az a törvény szerint a
választás megismétlésével jár.
Azt pedig nem hagyhatjuk, hogy az ügy elsikkadjon!
karma1
@Desischado: ES MINDENKI MASNAK IS! Ha valamit el akarsz erni az eletben, akkor MANTRAZZ a jora, vagyis erosen gondolj arra, hogy JOBBNAK KELL lennie a jovonek, mint ami most van. Nem kell mast tenned, csak egy nyugodt helyet valasztanod ehhez a mantrazashoz, nyugodjon meg a legzesed, es probald ezt a mondatod elmondani akar hangosan is: : Azt AKAROM, hogy a jovoben minden jora forduljon, a sajat sorsom pozitivan rendezodjon, a szamomra legmegfelelobb modon"! Ezt naponta tobb alkalommal, legalabb 10-10-szer ismeteld el, akar mosogatas kozben is, es kozben KEPZELD MAGAD BELE ABBA A JOBB VILAGBA, mert ez elobb -utobb beteljesedik, a pozitiv dolgok kezdenek el Feled aradni. (Es mindenki fele, aki hasonlo modon cselekszik.)TUDOM, mit beszelek, de ha elolvassatok da Silva; Agykontroll cimu konyvet, akkor abbol tobbet megtudhadtok... (Ha akarod, priviben tobbet is irhatok). MINDENT a sajat boromon csinaltam vegig!
JAJMÁR
@Pisti271: 00:25 Ha "véletlenül" nyert volna a kormányváltás, most ezzel a módszerrel ismételtetné meg a szavazást a Fidesz. Ja, hát így, most, majd megállapítja a VB., hogy erre nincs szükség. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.