A cikk ugyan tavalyi, de most valamiért hirtelen újra aktuális lett. Valószínűleg a második börtönbüntetését töltő, egykori akasztói juhász sem úgy tervezte, hogy az 1995-ben megnyílt csodastadionjában 18 évvel később próbaidős gárdistákat és csendőröket fognak avatni. Márpedig most ez történt. "A közel százfőnyi avatásra váró tűzzel a szemében lépett a szent korona másolata elé, hogy fogadalmat tegyen arra, hogy a jövőben Gárdistaként és Csendőrként védi hazánkat,…

Forrás: taccs.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Pedig Stadler nem közpénzből építette...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@GeoCravker: na így már más! De hogy jön ez a gárdához?
GeoCravker
@miazavalami: Akarsz fogadni, hogy a szélsőjobb, a gárda, a motorosok, és dörner közt van némi kapcsolat?
miazavalami
@GeoCravker: Miért van olyan érzésem hogy...?
feri57
A kommunizmusnak is van bűne nem is kevés! Nagyapám malmát vették el ingyen, mert volna csak szólni jaj lett volna néki. Apám öt évig volt szovjet fogságba,a Brianszki harctéren fogták el.
De a magyarságnak nem a német nácizmussal és az orosz kommunizmussal kéne már foglalkozni, hanem a saját országunk békéjét megőrizni, kisebbségeinket megvédeni, tisztességes munkát biztosítani és megélhetési fizetést.
Aki gyűlölködve él az gyűlölettől övezve fog meghalni, ezt számtalan bizonyíték igazolja történelmünkben is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.