"Kilencvenszázalékos a valószínűsége", hogy Orbán Viktor Rogán Antalt kéri fel a Fidesz frakcióvezetőjének – írta a Népszabadság.

Rogán Antal nagy valószínűséggel a Fidesz frakcióvezetőjeként folytatja, ami azt is jelenti, hogy egyelőre nem kerül be a kormányba, ahogy arról a választások előtt hallani lehetett.

A lap megemlítette, hogy a választások előtt szóba került, hogy Rogán Antal átvehetné a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) vezetését.

Az NFM-et jelenleg az a Németh Lászlóné vezeti, aki kapcsolatban áll Simicska Lajos érdekeltségeivel, ezt erősíti, hogy a minisztérium átvételekor magával vitte Simicska üzlettársának, Nyerges Zsolt nagyvállalkozónak a testvérét.

A Népszabadság forrási azt cáfolták, hogy Rogán azért esne el a kormányzati pozíciótól, mert a választások előtt többször a vagyonnyilatkozatának módosítására kényszerült.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
postamester
Hát ha marad, akkor a 300 milliós " gyarapodás " már el is van sikálva...
De még egy fokkal jobb, mintha a dugóslala vette volna át !
adrenalink
Tóni, mint NMF vezető? Hát még a saját lakásának/nyaralójának a fejlesztését sem tudta helyesen megítélni! Bár, a fityisznél a hozzá nem értés csak előny...
De csitt! Mi lesz most Debrecen géniuszával, a polgármesterek gyöngyével, a Forint árfolyamának egyik mozgatójával? Oh, irgalom atyja ne hagyj el!
Senara
Toncsika maradsz a helyeden ,a járandóságod meglesz , csak az ! A polgármesteri fizu és mellékkereset ugrott , nem lesz tanya program sem . Nemzeti Fejlesztési Minisztériumi ténykedésed szerintem pótolná a pénzügyi kiesést , de azt más kapja .bi bi bi Az elmúlt nyolc év duma okafogyott lett ja meg a Gyurcsány is na meg a Bajnai . Ráfaragtál kis csóka magyarázhatod a magyarázhatatlant , fontosabb a vezérednek egy diploma nélküli " nyugdíjas korú nő"
troppauerhumer
"Nem a Fideszből vagyok gazdag politikus." (Rogán Antal)
"Nem a Fideszből vagyok gazdag." (Mészáros Lőrinc)
"Nem vagyok gazdag." (Illés Zoltán
Hellcat
Az ingatlanos hazudozásai után (megatöbbi)? Szép kis példát mutat a fidesz.
szaboria1
Nagy pofára esés lenne a számára ha megint az maradna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.