Az Alkotmánybírósághoz (Ab) fordul az Együtt-PM, mert a szövetség szerint a választójogi törvény alapján a győztes egyéni jelöltekre leadott szavazatok után országos listáról kiosztott többletmandátumok sértik a választójog egyenlőségét. Ahhoz viszont, hogy az Ab dönthessen az ügyben, meg kell támadni a listás eredményt, ezért a pártszövetség - jogtechnikai okból - felülvizsgáltatná azt a Kúriával.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tavaszi
be kell nyujtani a kuriához...de gyorsan...és a kuria szépen elfogja bírálni...és ahogy Kunhalmi...ugy a z együt pm is llenyugszik...mint a telihold...csak siessenek, mert szeretne a kuria is szabira menni...kicsit.

édes istenem..és még a fideszt vádolták hogy anno nem akarta elfogadni a választási erdményt...mosoly ez igy kedves Együtt Pm

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.