Átszervezték a magyar pénzosztási rendszert. Brüsszelnek ez nem tetszik. Amíg nem rendeződik a vita, addig nem fogadnak be új számlát. Rengeteg pénz örökre elveszhet. Az Európai Bizottság április 16-án írt egy két és fél oldalas levelet három magyarországi címzettnek. A lényeg a végén van: “További információkra van szükségünk, mielőtt teljesítenénk a következő kifizetéseket, amelyeket már az új intézményi rendszer nyújt be.” Ez azt jelenti, hogy ameddig a bizottság nem fogadja el az új magyar pénzosztási rendszert, addig nem fizetik ki a számlákat. Mivel a szöveg itt nem utal konkrét operatív programra, ezért valószínűleg semmilyen pénz sem érkezik Magyarországra az EU-tól, semmilyen célra sem. A kifogásolt átalakítások április 1-jén léptek hatályba Magyarországon. A bizottság további tárgyalásokat javasol, és szükségét érzik a helyszíni vizsgálatnak.

Forrás: 444.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pisti271
Akkor már megint lehet egy jóízűt szabadságharcolni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@F_Viktor: Szerintem is ez a helyzet. Csak attól félek, hogy putyint választja, de szerencsére ott vannak a finom milliárdocskák! Bár ha lopni nem lehet belőle, akkor már lehet, nem is lesz neki olyan vonzó!
Szerintem nem bízik putyinban, de az sem őbenne. Álszent módra hazudik, épp azt a pofázmányát mutatja, - mikor épp mit, - amiből haszna van. Veszélyes ez a lény ránk és talán Európára nézve is nagyon... Csak reménykedek benne, hogy egyszer valaki csúnyán a nyakára lép! Csak mi kibírjuk addig!
coyote3
@análisdrabális: Szerintem kihúznánk egy hétig!
F_Viktor
@Desischado: Orbán leül tárgyalni oligarcháival és eldöntik kinek mennyi jár még. Ha még keveslik az ellopottakat akkor csak Putyin marad számukra.
Desischado
@F_Viktor: Sajnos, Viktor, megint egyet kell értenem veled!
kukac50
Azért nem adnak mert Orbán Putyinnak tovább akarja adni.
Nem baj a devizahitelesek fenntartják a kormány költekezését.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.