A Simon-üggyel és Welsz Tamás halálának körülményeivel kapcsolatban is kihallgatták H. Andreát, a férfi élettársát. A Bors úgy tudja, a 42 éves asszonyt őrizetbe vették.

Welsz Tamással és az élettársával kapcsolatban eddig sem és most sem szeretnénk nyilatkozni – mondta el a Borsnak hétfőn Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője, aki hozzátette, nem szeretne a főügyészség belefolyni a sajtóban megjelent találgatásokba, ezért azokat nem kommentálják.

Az informá­ciókat, miszerint a Simon- üggyel és Welsz Tamás halálának körülmé-nyeivel kapcso­latban is kihallgatták H. Andreát, illetve a 42 esztendős asszonyt őrizetbe vették, megerősíteni és cáfolni sem kívánta.

Közben a Blikk azt írja, komoly csata kezdődhet Welsz Tamás néhai üzletember mesés vagyonáért. A gyászoló család kedden kapja kézhez az elhunyt férfi halotti anyakönyvi kivonatát.

A lap szerint a több százmilliós vagyonra jogot formál a volt élettárs, Horthy Andrea is. A jog szerint Welsz örököse a hétéves kislánya, ám a vagyon a Charity March Kft.-ben van. Ez pedig a Cavalli nevű Seychelle-szigeten bejegyzett off­shore cégé. Vagyis azé a vagyon, akié a Cavalli.

A Blikk úgy tudja, Horthy papírokkal próbálja alátámasztani követelésének jogosságát.

Ezek a dokumentumok feltehetőleg arról szólnak, hogy a Cavalli nevű offshore cég az övé, így az nem képezhetné a hagyatéki eljárás részét. A probléma az, hogy azon kívül nincs semmi, ami Welsz lányára szállhat. A dúsgazdag vállalkozónak jelentős, mintegy 60 millió forint értékű készpénze is lehetett. Csakhogy erre jelenleg nem számíthatnak a családtagok. Ennek felét lefoglalta a rendőrség, amikor házkutatást tartottak a férfinél, míg a másik felének lába kélt a Welsz irodájában álló széfből az üzletember halála után.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Nekem még az sem tiszta, ki az özvegy? Welsz élettársa, vagy volt felesége?

Szerintem most dőlt meg az öngyilkossági teória.
Nem tudom elképzelni, hogy egy gazdag ember (aki nem is buta), öngyilkos lesz végrendelet nélkül. Nem gondoskodott gyereke és édesapja jövőjéről?
Sőt gyereke vagyonának megőrzésére gondnokot is megjelölhetett volna!

Lehet, hogy volt végrendelet, de azt is ellopták. De ott volt a rendőrség a halála után is!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Kivancsi vagyok az ozvegy mikor lesz "ongyilkos"?
Yoda69
@Pálinkafőző Rézüst: Szomoru, de ez a valosag. A tortenelem egyik legnagyobb maffiozoja a belugyerunk. :(
A Tündik bündije
Az élettárs túlélte a rendőrök látogatását, de ez biztosan csak véletlen.
Kamcsatka
Minek itt lacafacázni. Egyszerűbb lenne, hogyha a vagyont egyből átruháznák a Mészáros és Mészáros Kft-nek.
Kamcsatka
@Kamcsatka: Mészáros és Mészáros Kft-re. Bocsánat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.