Pillanatfelvételt ad Lengyelországról, Csehországról és Magyarországról tíz évvel az EU-csatlakozás után az AP. Részletezik Orbán Viktor miniszterelnök konfliktusait Brüsszellel, hozzátéve, hogy eddig csak a szélső jobb és bal vetette fel az ország kiléptetését az EU-ból. A tíz évvel ezelőtti európai uniós csatlakozás óriási lehetőségeket nyitott meg a volt szovjet blokkhoz tartozó kelet-közép-európai országok előtt, kezdve az emberek, az áruk és a tőke szabad mozgásától, ami lendületet adott a gazdasági növekedésnek, egészen addig, hogy áruik eljuthatnak a világ bármely tájára. Sok itt élő mégis úgy érzi, hogy országuk csupán leváltotta az oroszok erőszakos uralmát a rejtélyes EU befolyására.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

öcsi55
Nagyon nagy szerencsénk,hogy már csatlakoztunk az E.U-hoz ha nem így lenne mi lennénk a második Azerbájdzsán. Szeretett vezetőt Orbaneszkú Viktorbasinak hívnák.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nehogymá
brutálisan megrázó élményem vala az imént. gyanutlanul olvasgattam a 444 en és arra ocsudtam ,hogy entero megjelent. csakis a "mienk"lehet,mert a második kommentje már a medencéjével foglalkozik. asszem nem lesz szórakozásnak sem utolsó amit ott kapni fog no meg adni...ott durvábbak szoknak lenni a párbeszédek.
nehogymá
csak keritésen innen nagy a pofája,meg a falkájában.ki nem látott vidéken bizbasz kis keverék kutyákat rajolni? ugyanazt csinálja.
magyarbakancs
Mi ha bent vagyunk ha kint vagyunk az EU-bol teljesen mindegy.
Soha nem fogják engedni ,hogy Magyarország feleannyira legyen gazdaságilag erős mint Ausztria.
Mert mi képesek lennénk kirobbantani a harmadik világháborút.
Trianon véget ,mert Magyarország nem deklarálta,hogy lemond kelet közép európai nagy hatalmi vágyairól.
Ezért nem engedik meg se nyugaton ,se keleten,hogy mi olyan gazdasági szinten legyünk mint Ausztria.
szandokan
@Desischado: 24 éve lop meg téged Orbán? Akkor miért nem jelented fel?
Desischado
@szandokan: Nemcsak engem, hanem az egész népet! És én elsősorban arra céloztam, hogy azóta gazdagodik közpénzből, mivel nem dolgozott egy napot sem, honnan lenne neki máshonnan pénze? Jelentsem fel? Nem rossz ötlet, de az egész magyar népnek egységesen fel kellene jelentenie, de itt minden bíróság az ő markában van. Persze neked ez is rendben van, ugye? De egyszer bezárul a kör, ebben biztos vagyok!
coyote3
@szandokan: Nyugi, Téged is meglop:))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.