Tegnap megmutattuk, hogyan követel tiszteletet a Fidesz Brüsszeltől az EP-választások előtt. Azóta persze rengeteg változat készült a plakátból. (Az első az eredeti)

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Valaki szóljon a csúti törppicurnak, hogy a tiszteletet ki kell érdemelni, nem meg kell követelni. Lehet, hogy a saját csicskái fosósgalambként ugrálják körbe a kikényszerített tekintély miatt, de ez máshol nem így működik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@mate03: Nem, mert nem te vagyok aki a bugyival egyszerre vált nevet is.
A nívó...hát az olyan lentről nem is láthatod rendesen.
karma1
@Csizmás Kond: Talan, ha emlitenel egy konkret hazugsagot Gyurcsanytol,... mondjuk egy linkkel, de nem a kurucinforol, hanem egy kompetens lapbol, vagy esemenyrol,...
mate03
@Csizmás Kond: Arany bogaram te hülyébb vagy helyből,mint más neki futásból!
Csizmás Kond
@karma1: Nem egyet, hanem minden percre tudnék egyet...na de annyira nem zseníroz, hogy tovább mélyedjek belé.
Amúgy szerintem te minden sorát olvasod akkor tudnod kéne...és ne mond, hogy elhiszed mert akkor nagyon pórázhoz vagy szokva.
Csizmás Kond
@mate03: Ha lehet az otthoni stílusodat itt ne használd !
karma1
@Csizmás Kond: 16.34-es valaszodat egyaltalan nem ertem, a politikusainktol NEM olvasom egyetlen sorukat sem, csak a nyilvanos beszolasaikat ertekelem, tobbre ugyanis nincs sem ido, sem kedvem, egyebkent is annyira sulytalanok, hogy egy perc extra erdeklodest sem erdemelnek meg.

Porazhoz meg annyira nem vagyok szokva, hogy csak na, az onallosagomat meg a ferjem is maximalisan tiszteletben tartja, soha egy pillanatig sem probalt megvaltoztatni, vagy eppen megtorni, igy aztan mindketten tokeletesen erezzuk magunkat a borunkben...:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.