Hétfőn tartja alakuló ülését a Fidesz és a KDNP országgyűlési képviselőcsoportja. A kormánypártok a délelőtti tanácskozáson megválasztják a frakcióvezetőket és helyetteseiket

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Hétfő az gyásznap minden igaz magyar számára. Megalakul a népnyúzó fideSS maffia frakció. Gondolom a kis anti-lop lesz a frakcióvezető.
Nil
Ebből is látszik hogy Isten megbocsátó és nem ítélkezik.
Persze egyszer nála is betelik a pohár és akkor lecsap -remélem minél előbb - és az egész csapat megtanulja Isten nem bottal ver!!!
Manhattan
A fidesz választási törvénye nem demokráciába való ! Az EBESZ is elképedt milyen szemét módon a fidesz győzelmét szolgálta ! Magyarország nem demokrácia !!! Annak van igaza aki ezt mondta:"Kitermelődött egy vezér, aki megszüntette a demokráciát és vezéruralmat vezetett be ! " SOS!!!
Manhattan
"Nincs kétségem afelől, hogy Orbán, ha szükség lesz „új piacokra”, akkor államosítani fog – mondja Békesi László.
Újabb földeket oszt, és beavatkozik a vállalatok belső életébe jogsértéssel vagy az állami szabályozással.
"Ahogy a trafikokat lenyúlta, most a szeszkereskedelembe üti bele az orrát, vagy monopolizálja a benzin- és az olajkereskedelmét. Államosítja, mondjuk, a Molt." Hiszen, megígérte, hogy folytatja. :(
kamazuka
A kádéenpé nem a Kidnapped szóból lett rövidítve?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.