A színész automata hívásban győzködi az embereket, hogy szombaton ünnepeljék együtt a Fidesszel a történelmi győzelmet – írja az Origo.

Május 10-én szombaton teszi le miniszterelnöki esküjét Orbán Viktor, a Fidesz-KDNP-frakció rendezvényt is szervez a Parlament épülete elé.

A lap egyik budapesti olvasóját szerdán reggel mobiltelefonon hívták fel, és egy automata üzenetben a Barátok közt című sorozatból ismert Körtvélyessy Zsolt színész győzködte, hogy menjen ki szombaton a Kossuth térre.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mhsztag
Ez a létforma szokta invitálni az elvtársait akkor is amikor a szerencsétlen sorsú embereknek kell ételt osztani?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Mi van? Kortvelyessi halvanyabban nyal, mint a tobbiek, oszt lemaradt az utolso kituntetesi hullamrol? Nem baj, majd november 7.-ere megkapja a megfelelo kituntetest hithusegeert,...

Vagy ahogy Dr.Felipe mondja: ezek ugyanugy nem tudjak majd letagadni partallasukat, mint ahogy vitya sem vetheti le KISZ-es multjat,... Az egesz bagazson rajtamaradt az a baloldali belyeg, ami rossz volt abban a rendszerben...
KERKA
Ha jól emlékszem, a Barátok köztből is a rákbetegsége miatt maradt ki. Ő reklámozta az Avemár nevű gyógyszert. Ezek szerint sikerült meggyógyulnia. Ő a hangját adta egy felkéréshez, amivel pénzt kereshet. Ezzel nincs is baj.
A visszataszító az, hogy tapsoló embereket toboroznak Orbán beszédéhez.
gibgab
@Nil: Talán így pontosabb: Még nem tért észhez.
Desischado
Megvan a véleményem. Én megyek örömmel, majd akkor, ha el kell zavarni ezt a bandát! Akkor toborzás nélkül is örömmel ott leszek! Addig meg menjen a halál! Gyásznap lesz az, nem örömünnep! Legalábbis a becsületes, értelmes embereknek!
mariaberta
Ez a legfrissebb szerepe? Vagy egy újabb betegség kapta el. Hát ez nagy baj, mert a hülyeség nem gyógyítható.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.