"Üzenjük Viktornak!" felirattal ragasztotta át a Fidesz egyik "Üzenjük Brüsszelnek: tiszteletet a magyaroknak!" szövegű, Orbán Viktort ábrázoló budai kampányplakátján a felirat első részét Karácsony Gergely szerda délelőtt. Az Együtt-PM politikusa egyúttal a KDNP és a Fidesz logóját az Együtt-PM logójával takarta el.

Az Együtt-PM átragasztotta a Fidesz egyik kampányplakátját

A volt képviselő elmondta: nyílt levelet is írt a kormányfőnek. Mind a plakát átragasztásával, mind pedig a nyílt levéllel arra akarja rávenni a miniszterelnököt, hogy a Fidesz politikusai vegyenek részt az Együtt-PM által kezdeményezett, az európai parlamenti választásról szóló vitán – közölte.

Karácsony Gergely hangsúlyozta: a vitát a listát állító pártok között kezdeményezték, mert nem szeretnék, ha az állampolgárok még egyszer úgy szavaznának, hogy a pártok nem mutatták be és nem vetették össze a nyilvánosság előtt saját programjaikat. A vitáról szóló, korábbi egyeztetésen a Fidesz nem vett részt.

Karácsony Gergely kijelentette, ha a miniszterelnök az óriásplakátokon azt üzeni Brüsszelnek, hogy tiszteletet követel a magyaroknak, akkor az Együtt-PM azt üzeni neki, tisztelje meg a választókat azzal, hogy a Fidesz elküldi képviselőit a megbeszélésekre és részt vesz a május 23-ra tervezett vitán.

Hangsúlyozta, nem szeretnék megrongálni a plakátot, felirataikat könnyen el lehet távolítani.

Kevéssel a sajtótájékoztató után két nő jelent meg a helyszínen. Egyikük azt mondta, hogy ez Orbán Viktor plakátja, majd leszedte az Együtt-PM felragasztott logóját. Kijelentették, nem járulnak hozzá, hogy képfelvétel készüljön róluk.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Nekem azt üzeni ez a plakát , hogy a 80-as évek román diktatúrájában vagyunk. Ott is jó pár évvel fiatalabb képet lehetett csak közölni a világ eszével...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
troppauerhumer
Igen ,üzentek Viktornak,a "testvérnek",így köpdösték idős nénik Pásztor Istvánt a Kossuth-téren.

www.youtube.com/watch?v=VSf5pQQBwDs

Pásztor István arcán a nemzetthy hazaffyas áldás csordogál ...
nezelodo
Pedig elég lesz annyi programnak, hogy folytatjuk Brüsszelben is (magyarul kekeckedünk tovább, ahelyett, hogy normálisan tárgyalnánk). Szóval "Gergelem", hiába strapálod magad, Te is tudod!
human
No, így már hiteles a plakát. A fidesznek nem kell megköszönni, hogy az aktivisták kijavították a nyomdai hibát :)
Dr. Felipe
Üzenjük a félázsiai viktornak: Tiszteletet a magyaroknak.
coyote3
Nekem azt üzeni ez a plakát , hogy a 80-as évek román diktatúrájában vagyunk. Ott is jó pár évvel fiatalabb képet lehetett csak közölni a világ eszével...
csikknorisz
@coyote: Ez ugyanaz a kép, ugyanaz a háttér, mint a "Magyarország miniszterelnöke" plakátokon ( cink.hu/az-emberek-az-egyszeru-uzeneteket-szeretik-1545027518 ), csak a szöveget változtatták meg rajta. Igazán fantáziadús plakáttervezői munkára vall...
alterego56
Ez az egész idióta plakátháború Brüsszel ellen, felelőtlen pénzpocsékolás. Gondolom Smlicska reklámcégeinek sok a fölös kapacitása. Ugye ez sem közpénzből van miniszterelnök úr?
Desischado
Szerintem is egy kis "mellékes" volt ez simicska, talicska lajosnak. Egyébként a tiszteletet ki kell érdemelni! orbán meg a bandája nem érdemli meg!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.