Az MSZP európai parlamenti (EP-) listavezetője szimpla hazudozásának, "népámításnak", szóvirágnak tartja a Jobbik elhatárolódását volt parlamenti képviselőjétől, Gaudi-Nagy Tamástól, akinek biztatására az Országház előtt kedden szidalmazták és leköpdösték Pásztor Istvánt, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökét.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
OV-t vajon miért nem hazaárulózzák le?
dr. prédikátor
Kiváncsi vagyok hogy ez a náci söpredék csürhe mikor fog fajra, vallásra ,nemre és bőrszinre való tekintet nélkül embereket megtámadni megverni és megalázni!!!
töky
Szanyi Úr ! Lehet, hogy te leszel a következő, akit az ilyen vén söpredékek köpködni fognak. Te nem vagy egy nagy termetű kigyúrt pasi, de biztos vagyok benne, hogy pofán vernéd a vén kurváját, ha ilyet tenne veled...A Pásztor Úrnak is ezt kellett volna tennie. Ha meg ez a paraszt Áder meghív valakit valamilyen eseményre, akkor gondoskodnia kellene neki arról, hogy a vendégét ilyen inzultus ne érhesse. A mi nagyságos Janink ennyit tud. Igazi fideszes az is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.