A Jobbik a jövő héten bemutatja az európai parlamenti (EP-) választásra készített részletes programját - jelentette be Staudt Gábor EP-képviselőjelölt vasárnap Budapesten, a párt új plakátkampányát bemutató sajtótájékoztatón.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Hitler is a demokráciát kicselezve tett szert tejhatalomra. Nem akkor válik a demokrácia diktatúrává, ha az antidemokratákat nem engedi a hatalom közelébe, épp ellenkezőleg. Szükség van korlátozásokra. A modern, liberális demokrácia arra épül, hogy minden ember szabadsága addig terjed, amíg másét nem sérti. Kérdem én, akkor mit keres egy olyan párt, mint a jobbik egy demokrata berendezkedésű országban a parlamentben?
Meine Ehre heisst Treue
@Manhattan: ,,A modern, liberális demokrácia arra épül, hogy minden ember szabadsága addig terjed, amíg másét nem sérti."

Nagyon szép gondolat...
Mivel te és hasonszőrű cimboráid a Jobbik létjogosultságát kérdőjelezitek meg, felmerült bennem:
E hazában élnek olyan lények, sajnos nem is kevesen, melyek az idézett gondolat tartalmát nem teszik magukévá, részint azért, mert nem értik (finoman utaltam mentális fejlettségükre), ugyanakkor ez deviáns, antiszociális, primitív lét nem akadályozza meg ezen figurákat abban, hogy a szabadságukat és létüket mások kárára értelmezzék.
Ezek után kérdezem: ha egyik parlamenti párt sem foglalkozik ezzel, akkor a Jobbik miért ne tehetné, felvállalva azon magyar emberek igényét, akiknek ez a helyzet nem tetszik?

És ez csak egy, az országban a gengszterváltás óta elharapódzott, különböző társadalmi, gazdasági anomáliák közül...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.