Pénteken az egykori kishantosi biogazdaság parcelláit a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet tavalyi pályázatán megnyerő egyik tulajdonos jelent meg a földeken, és vetni kezdett. Mindezt úgy, hogy a székesfehérvári bíróság nemrég első fokon a biogazdaság tulajdonosainak adott igazat, és a földek sorsának kérdése jelenleg is még a bíróság előtt van. Videón látható, hogyan ront vadállatként a férfi a paragrafusjelekkel tiltakozó aktivistákra.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@Horizont: Pont elcsíptem egy mondatot Orbán beszédéből, nem teszem idézőjelbe, mert nem biztos, hogy pontosan idézem, de az eleje biztosan így hangzott. A szegénység irigységet szül, az irigység meg háborúhoz vezet. Bizony, még ehhez sem ért! A szegény ember nem irigy, csak az igazságérzetét bántja, hogy egyesek milliárdokat kaszálnak, miközben az ország lakosságának 2/3-ának egy főre jutó jövedelme átlagosan nem éri el a létminimumot! Én nem irigylem a Welsz-féléket, az olajszőkepintérsanyákat, az Orbán famíliát, Csányit, Demjánt, Gattyánt, általában
-- a magyar viszonyok között --dúsgazdagnak számítókat, de Qrva jó lenne már, ha
a kisembereknek sem kellene éhen dögleniük!!!
bencemacska
Az állami föld bérlőjének jár a földalapú támogatás az EU-tól akkor is, ha nem termel rajta. Lényeg, hogy rendben tartsa!
Ha egy szegény ember kap 10 HA-t, biztos le tudja hetenként kaszálni, és megél belőle, családjával együtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.