Roma felzárkóztatási programot indítottak Seres Mária Szövetségesei (SMS) – jelentette be a párt vezetője szombaton, Nyíregyházán. Seres Mária azt mondta: a Nyissunk Európa felé című program abban segít, hogy azok, akiket nem tud felvenni az itthoni munkaerőpiac, külföldi munkavállalással próbálkozhassanak meg.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
A romák imádni fogják az A/2 We're learning Englis (Oxford) angol nyelvtanfolyamot.:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szvetlana
Ha a roma elmegy külföldre dolgozni,( ahol tárt karokkal várják), viszi a családját is. Mert anélkül nem megy sehova.
1magyar
Magyaroknak nincs ingyen nyelvtanfolyam???
darwin
@1magyar: Ez az igazi diszkrimináció!
Másik
@dzurinda: Köszi nem tudtam, akkor a kijelentésem duplán áll.

Mielőtt szó érné a házam táját, én is ott élek, ahol ők vannak többségben. Köztük. Azt hiszem úgy hitelesebb a tapasztalat, mint ha valaki polgármestere, képviselője csak egy településnek.

Cserdi polgármestere nem "exportálta" a választóit, hanem megtanítja őket dolgozni, beilleszkedni.
Én úgy gondolom nem azt a folyamatot kell erősíteni hogy az állampolgáraink külföldre vándoroljanak. Ne emiatt tanuljanak a cigányok sem idegen nyelveket,

Most sokaknak bele fogok tipegni a lelkébe, de ez az egész inkább olyan korrupció-gyanús dolognak tűnik, mint a többi "roma-project", ami alatt már sokan jól jártak, csak az érintettek nem.
Senara
azok, akiket nem tud felvenni az itthoni munkaerőpiac, külföldi munkavállalással próbálkozhassanak meg... közmunka-erőpiac ? Mellébeszélés felsőfokon , kétnapos tanfolyam elég lesz ... itt a piros , hol a piros ... ártatlan vagyok az utcán találtam ... nem kikényszerítettem senkit , ő akart prosti lenni ...
Szvetlana
@Másik: 05.50 Az utolsó mondatoddal abszolut egyetértek, nagyon jól látod. Eleve agyrém az, hogy bármilyen nyelvre megtanítsák azt, aki abszolute iskolázatlan.
Ez egy fedőkamu valamire.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.