Elkezdtek szállingózni a vendégek a Gundel étterembe, ahol Orbán Viktor magánvacsorán ünnepli miniszterelnöki eskütételét. Emiatt a Miniszterelnökség nem ad hivatalos információt az eseményről. Megjelent a fél kormány, ott van Navarcsis Tibor, Fazekas Sándor, Németh Lászlóné. Továbbá Rogán Antal frakcióvezető, Tarlós István főpolgármester, Polt Péter legfőbb ügyész és Darák Péter, a Kúria elnöke. Schmitt Pál volt köztársasági elnök is Orbánnal fog vacsorázni. Tudósítónknak Navracsics Tibor azt mondta, nem tudja, hogy mi lesz a menü, a vacsorameghívást pedig postán kapta és nem személyesen a miniszterelnök hívta meg. Az étterem igazgatója, Alföldy Tádé korábban az étterem előtt összegyűlt újrásgíróknak azt mondta, négyfogásos vacsora lesz, magyaros ételekkel, Hasonló rendezvényeknél amúgy a vendégek kérései alapján szokták összeállítani a menüt. A legolcsóbb menüjük pedig a sajtóban megjelentekkel szemben nem több tízezer, hanem mindössze 3700 forint.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Jo kis tarsasag: a maffiavezer, az adocsalo meg a plagizator.
Remelem a sitten is egyutt ulnek majd.
postamester
A levesesfazék köré...alattvalóim !!!
postamester
Aha...korrigálta a Gundel tulaja a menü árát !!!
Lehet, hogy a NAV idöben szólt ???
Yoda69
Jo kis tarsasag: a maffiavezer, az adocsalo meg a plagizator.
Remelem a sitten is egyutt ulnek majd.
Desischado
Undormány egy banda. Azon hüledeztem, hogy sárácska nem tud az alkalomhoz illően öltözni?! Meglátszik, kinek a kölyke!
bakegya
@Yoda69: az agyontámogatottakat viszont nem láthattuk:hiányoltam az interpolos körözött,a bankvezír,a csőszervizes és hát a nagy simlicska a talicskával-ellemben a főügyes ügygondnok beeheti magát a Gundelbe is!-hát mehet tovább a bicikli, a szabadpiac leharcolása saját zsebre..CSAKKK azért is,folytatja III.VICKTOR
tavaszi
irjatok még!!---olyan jól szórakozok...hát igen...belátható időn belül...baloldali örömnek még hirmodoja sincs...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.