A fővárosi Gundel étterem egyik különtermében ünnepli majd szombati beiktatását Orbán Viktor és ő állja a cechet – olvasható a Blikk pénteki számában.

Az oda meghívott vendégektől azt kérték, hogy ne beszéljenek az eseményről – idézi a lapot a hvg.hu. Arról nincs információ, hogy hány meghívott van és hogy mi lesz a menü.

Az ünneplés számláját a miniszterelnök állja majd – írja a Blikk, majd példaként megemlíti, hogy az étteremben a legolcsóbb menü 35 ezer forint, míg a legdrágább fogás (ez konyakban flambírozott languszta) 49 ezer forintba kerül.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Tényleg? Valóban? Ő állja a cechet? Oszt'mibű?
Csak nem az adófizető magyar állampolgárok által összedobott jövedelméből?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
köhögő bolha
A Gundel sem a régi,már nem urakat,hanem gipsy újgazdagokat is fogad,sokan közülük kölyökkorukban még sünbárót,és varjúlevest ettek,most közpénzt lopnak és abból dorbézolnak!
mariaberta
@Desischado: úgy érzi, ezzel bekerülhet a régi értelemben vett "felső tízezerbe". Csupán azt felejti el, hogy ezt nem egy Gundel-beli -rongyrázós vacsorával- lehet elérni. Ehhez születni kell, márpedig születésének körülményeivel néhányan tisztában vagyunk.
Művelődni, tanulni lehet, az intelligenciával születni kell Na ez nem megy így utólag.
csip-csop
az egèsz bitang banda ott vacsorazott a Gundelbe! Az igazi maffiasokbòl àllt a nagy este.
Viktor megelòzte az olasz maffiasokat is. Nemgondoltam, hogy viki ennyire dorzsolt pali lett volna, hogy megtudta elozni az olaszokat . most az a kèrdes, hogy sikerul-e a Chausecki utjàt kovetni?
csip-csop
nanà, hogy viktor àllja a szamla fizetèst, a mi zsebunkbol! ezt elfelejtette a cikkirò hozzà fuzni.
juditida
@Desischado: a menü olvasható a neten ! Mondjuk valószínűleg előtte otthon bevacsorázott, jóféle kolbászokból, mert elég gatya kaját találtak ki, tálaltak fel neki
(lehet, hogy direkt, mert hogy úgysem tudja ezek a kaják miből vannak és melyik evőeszközt kell használni) ! A felesége köszönte, de nem kérte, ezért el sem ment ! Nem furi ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.