Alig ad életjeleket magáról az az intézet, melyet 1,3 milliárd forinttal indított el a kormány, tavaly pedig úgy kapott 100 milliót, hogy még csak papíron létezett. Több órás telefonálás után sem találtuk meg az irodáját, a kormányzati kommunikáció szerint viszont a Miniszterelnökségen székelnek. A kutatóintézet vezetője Kövér László régi barátja, aki havi 997 ezret kap a posztja után.

Forrás: hvg.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Pálinkafőző Rézüst: Ebben az elképesztően elkeserítő helyzetben, amikor az ellenzék kormányt ellenőrző szerepének esélye szinte a nullára esett, már csak abban lehet bízni, hogy valami civil kontroll működik, és az ő szavukat talán meghallja a nép. De sok reményt ehhez sem fűzök. A kisember küzd és próbál felszínen maradni, amíg tud, küszködik és nélkülöz, ontja a kikövetelt sápot a közösbe, és onnan a pénz meg áramlik a csókosok zsebébe, amíg az ország totál ki nem lesz fosztva. Akkor meg a rablók a rablott vagyonnal szépen lelépnek, vagy leléptetjük végre őket, és vígan élnek amíg a világ világ és még két nap.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kamcsatka
@nyanya001: Persze jogállamban egyik sem helyes. Óhh, miket is mondok.Erre hivatkozni Orbánisztánban blaszfémiának számít.
bretagne
@Pálinkafőző Rézüst: És ott van a 12 állami gazdaság is!
Mangu
Nem én találtam ki, de ismerem.
„Az önkény egyik fontos jellemzője, hogy a hatalom magára nézve nem tartja
kötelezőnek a mindenkire érvényes normákat, ugyanakkor a törvényeket mások
számára egyre szigorítja.”
Nagyon nagy baj, hogy az állampolgárok többsége tudatlan, elmeállapota alapján "gyámság" alá helyeztette magát és ezzel az országot is.
nemkati
@Desischado: De igaza van nyanyának, 0rbán valóban a tolvajok fejedelme, csak éppen ő még mindig fordítva ül a dakota lován, ezért rabol a szegényektől és adja a gazdagoknak, ahogy nyanyadrága írta. :)
Desischado
@nemkati: El kell ismernem, ez tényleg így van, sajnos!
Desischado
@nyanya001: Bár ne kéne mondanom, Nyanya, de sajnos, neked is teljesen igazad van, akárcsak Nemkatinak, de hidd el, ezt én is tudom! Balra indexel, jobbra tart. Egy igaz betűt nem ejtett még ki a száján. És ez a miniszterelnök! Gyalázat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.