A kaszinókoncessziók kiosztása arra ment ki, hogy újraosszák a piacot - ezt Gulyás József mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Az Együtt-PM szakpolitikusa szerint a nyertes cégek nem felelnek meg az előzetesen lefektetett feltételeknek sem. Gyakorlatilag lepapírozott korrupcióról van szó. A kiválasztott cégek közt szerepel olyan, aminek tulajdonosai közt Holland Antillákon bejegyzett cég szerepel, de megtalálható a LOKI tulajdonosai is a nyertesek közt. Az EU gyakorlattól eltérően itt egy olyan 3 milliós törzstőkéjű kft nyert kaszinó koncessziót, ami veszteséges volt és alkalmazottainak száma nem éri el az 1 főt.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Tudtuk előre, hogy ez lesz és meg is csinálták. A látszatra sem adnak.
Már nincs nemzetbiztonsági kockázat? Pedig offshore cégek vannak a nyertesek közt.
Fradigege
Endrjú Vajna cége is nyert. Holland Antillákról. Tök jó! A kis gázkamra szökevény. Folytatja Magyarország vajdája az újra felosztást. Lázárjancsi pedig a kontroller. Ő rajta keresztül hömpölyögnek át a milliárdok. Szima elvtárs is kapott a visszaosztásból. Micsoda véletlenek. Így könnyű a 100-as listára felkerülni. Ezt csinálták a komcsik a gengszterváltás előtt és után. De ezek is ott voltak anno akkor a húsos fazéknál. Vagyonelkobzás oldhatná itt meg a problémákat.
hattorihanna
Pofátlanság a köbön.De erre szavaztak,ez kell a népnek úgy látszik.
Hellcat
@human: miért adnának...ha lebuknak hoznak törvényt hogy nem hibásak, vagy hogy ne lehessen vizsgálódni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.