Alaposan meglepődött V. László, miután a január végi államvizsgája után beadta az egyetemre a nyelvvizsgája másolatát, hogy diplomát kapjon – írja az Origo.

"Evvel, gondoltam, nem lesz gondom, mivel 1999-ben a Rigó utcai központban sikeres vizsgát tettem" – írta ki V. László néhány nappal ezelőtt a Facebook-üzenőfalára.

A lap cikke szerint az egyetem a szokásos eljárás részeként leellenőrizte a papír hitelességét, akkor kiderült, hogy a Rigó utcai Idegennyelvi Továbbképző Központ (ITK) rendszerében nem szerepel az okmány.

A Győri Rendőrkapitányság most közokirat-hamisítás alapos gyanúja miatt folytat eljárást ellene. V. László az Origó megkeresésére azt mondta, az ügyvédje tanácsára egyelőre nem nyilatkozik. A Facebookon viszont azt írta, hogy mindenképpen polgári peres útra fogja vinni a dolgot.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokkantnyugdijas
1999-ben még csak barna színű vastagfedeles "ÁLLAMI NYELVVIZSGA BIZONYÍTVÁNY" aranybetűs felíratú dokumentumok voltak hivatalosan forgalomban! Ha ez olyan, akkor van esély arra, hogy a központ téved, pl.: hiányos az adatbázia (elektronikus nyílvántartás akkor még nem volt kötelező), vizsgajegyzőkönyvek eltűntek (csőtörés, tűzeset a pincében), stb.
Kérdéses, hogy az úriember miért nem mutatta be bizonyítványát már beíratkozáskor, miért várt az államvizsga meglétére?! Addig rejtegette, vele aludt, stb. Talán szégyellte?! :-)
Senara
Ő érte rendőr ment a doktorit másolók meg a parlamentbe !...Mondtam fia másolj , látod igazam volt miniszterelnök helyettes lettél .
Senara
@m.macskosz: ...vagy akár "álamfő :-)))
nezelodo
Ki tudja mi lett azzal a fideszes megyei közgyűlés elnök képviselővel, aki beirtatta a gyerekének meg a haverjának a nem teljesített kreditjeit az egyetemen? Kapott már narancsszínű glóriát a fejére? Vagy érte is elmentek a rendőrök?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok